Set 5 pahare nunta personalizate pentru miri, nasi & nasa mica/nasul mic – FEIS301019

240,00 lei

 

Descriere

Set 5 pahare pentru miri, nasi si nasa mica / nasul mic, din sticla, decorate manual prin tehnica decoupajului: grunduire, vopsire, aplicare tehnica pentru decorare, lacuire.

Paharele se personalizeaza cu nume si data nuntii.

Notati in cosul de cumparaturi, in “Nota despre comanda” daca doriti modelul cu NASA MICA sau modelul cu NASUL MIC, de asemenea, notati si datele de personalizare.

Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

Intretinere: se spala cu atentie, fara a se folosi detergenti agresivi sau bureti abrazivi. A nu se baga in masina de spalat vase!

 

  • Ce semnifica paharele mirilor, nasilor? La ce se folosesc?

Paharele sunt un detaliu frumos si distinctiv al mirilor si nasilor (in unele cazuri au si socrii). Sunt folosite seara, la restaurant pentru intampinarea invitatilor.

Spre dimineata, dupa ce au sosit toti invitatii, conform traditiei, mirii vor sparge paharele. Recomandam sa aveti un set in plus pe care sa-l pastrati ca amintire.

Conform acestei traditii, cioburile aduc noroc, prosperitate si o casnicie indelungata, plina de fericire. O alta semnificatie ar fi aceea ca daca piciorul paharului ramane intact sau nu, primul copil va fi ori baiat, ori fata.

  • Cand se desfasoara momentul

In apropierea zorilor, mirii ciocnesc paharele cu sampanie unul cu celalalt, cu nasii si familia, dupa care sparg paharele de podea.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 5 pahare nunta personalizate pentru miri, nasi & nasa mica/nasul mic – FEIS301019”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…