Set 6 pahare miri, nasi, Nasicul si Nasica, model deosebit personalizat – Flori Albastre – DSPH310023

364,50 lei

 

Descriere

Paharele sunt din sticla, decorate manual fata-verso prin tehnica decoupajului: grunduire, vopsire, aplicare tehnica pentru decorare, lacuire.

Paharul se realizeaza in tematica alb-albastra:

  • 1 pahar mire, 1 pahar mireasa,
  • 1 pahar nas, 1 pahar nasa,
  • 1 pahar mic Nasicul, 1 pahar mic Nasica.

Set-ul de pahare se personalizeaza cu numele mirilor si data evenimentului.

Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

Intretinere: se spala cu atentie, fara a se folosi detergenti agresivi sau bureti abrazivi. A nu se baga in masina de spalat vase!

 

  • Ce semnifica paharele mirilor, nasilor? La ce se folosesc?

Paharele sunt un detaliu frumos si distinctiv al mirilor si nasilor (in unele cazuri au si socrii). Sunt folosite seara, la restaurant pentru intampinarea invitatilor.

Spre dimineata, dupa ce au sosit toti invitatii, conform traditiei, mirii vor sparge paharele. Recomandam sa aveti un set in plus pe care sa-l pastrati ca amintire.

Conform acestei traditii, cioburile aduc noroc, prosperitate si o casnicie indelungata, plina de fericire. O alta semnificatie ar fi aceea ca daca piciorul paharului ramane intact sau nu, primul copil va fi ori baiat, ori fata.

  • Cand se desfasoara momentul

In apropierea zorilor, mirii ciocnesc paharele cu sampanie unul cu celalalt, cu nasii si familia, dupa care sparg paharele de podea.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 6 pahare miri, nasi, Nasicul si Nasica, model deosebit personalizat – Flori Albastre – DSPH310023”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…