Set 6 pahare nunta personalizate pentru miri si 2 perechi de nasi, realizate cu foita aurie – FEIS303003

(O recenzie client)

397,00 lei

 

Descriere

Spread the love

Set 6 pahare pentru miri si 2 perechi de nasi, model deosebit din sticla, decorate manual, realizate cu foita aurie prin tehnica decoupajului: grunduire, vopsire, aplicare tehnica pentru decorare, lacuire.

Paharele se personalizeaza cu data nuntii.

Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

Intretinere: se spala cu atentie, fara a se folosi detergenti agresivi sau bureti abrazivi. A nu se baga in masina de spalat vase!

 

  • Ce semnifica paharele mirilor, nasilor? La ce se folosesc?

Paharele sunt un detaliu frumos si distinctiv al mirilor si nasilor (in unele cazuri au si socrii). Sunt folosite seara, la restaurant pentru intampinarea invitatilor.

Spre dimineata, dupa ce au sosit toti invitatii, conform traditiei, mirii vor sparge paharele. Recomandam sa aveti un set in plus pe care sa-l pastrati ca amintire.

Conform acestei traditii, cioburile aduc noroc, prosperitate si o casnicie indelungata, plina de fericire. O alta semnificatie ar fi aceea ca daca piciorul paharului ramane intact sau nu, primul copil va fi ori baiat, ori fata.

  • Cand se desfasoara momentul

In apropierea zorilor, mirii ciocnesc paharele cu sampanie unul cu celalalt, cu nasii si familia, dupa care sparg paharele de podea.

1 recenzie pentru Set 6 pahare nunta personalizate pentru miri si 2 perechi de nasi, realizate cu foita aurie – FEIS303003

  1. Nasul și nașa și mirele și mireasa

    As dori decât 4 pahare

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…