Set botez albastru- aranjament cristelnita si lumanare ceara de albine – AMB207015

775,00 lei

SKU: AMB207015 Categorie:

Descriere

Lumanare de botez din ceara naturala decorata cu aranjament floral sub forma de buchet compus din flori si plante naturale criogenate, stabilizate si uscate (   lagurus si  phalaris nuante albastru, spice de grau, fundita albastra)

Plantele si florile pot sa difere in functie de stocul disponibil respectand totodata tematica prestabilita. De asemenea produsele sunt decorate manual din acest motiv pot sa existe diferente intre pozele prezentate si ceea ce se livreaza catre dumneavoastra. Aceste diferente sunt mici si sunt date de disponibilitatea materialelor si a decoratiunilor.

♥ Decorate cu flori si plante naturale criogenate, stabilizate si uscate care nu isi pierd aspectul, raman o amintire frumoasă de care te poti bucura ani de zile

Dimensiuni lumanari: inaltime = 35 cm, diametru = 5.6 cm, greutate = 500 g

Aranjament cristelnita ( circumferinta reglabila (200 -250 cm), cu tulle alb si buchete compus din flori si plante naturale criogenate, stabilizate si uscate (lagurus si phalaris nuante albastru, spice de grau, fundita albastra)

Putem realiza, la comanda, setul in diverse culori !

 

Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set botez albastru- aranjament cristelnita si lumanare ceara de albine – AMB207015”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *