Set Tavita Mot aniversare 1 an 23h Events 7 2

Cumpara o tavita personalizata cu numele copilului tau de la 23h.ro! Alege dintre zeci de modele, toate perfecte pentru aniversarea de 1 an. Fii creativ si personalizeaza-ti tavita astazi! Nou! in oferta noastra regasiti cateva zeci de modele de tavita mot care sunt disponibile in 2 variante principale:

 1. Tavite mot Personalizate, ne trimiteti o fotografie, numele bebelusului si data nasterii sau a evenimentului iar noi va realizam tavita mot exact asa cum va doriti
 2. Tavite mot Nepersonalizate din stoc Popesti Leordeni, tavitele sunt gata facute si pregatite de expediere urmand sa ajuga la tine prin curier in 48 de ore sau cu predare personala in Bucuresti.

In continuare va invitam sa cititi acest articol in care aflam ce reprezinta tavita de mot, ce contine si de unde a pornit traditia. Enjoy 🙂

Aniversarea de 1 an a celui mic incepe prin cautarea unui set tavita mot, acest set fiind punctul culminant al petrecerii. Acesta aniversare la care se aduna familia si prietenii apropriati reprezinta un motiv de mare sarbatoare pentru familie, aceasta aniversare fiind incarcata de semnificatii pentru viitorul copilului, dar si de traditii si obiceiuri.

Printre cele mai cunoscute sunt taierea motului si alegerea obiectelor de pe tavita, obiecte care conform traditiei definesc cariera de viitor a micutului. Este cunoscut obiceiul cu taiatul motului celui mic de catre nas, frumos impodobit cu o fundita, pus spre pastrare pentru amintire, dar si pentru ca, cel mic peste ani sa poata observa o farama din copilaria lui.

De asemenea, alegerea obiectelor de pe tava se realizeaza de cel mic, alaturi de parinti; insa fara ca acestia sa ii influenteze deciziile, tava fiind tinuta de nasi.

Set tavita mot, care sunt cele mai populare obiectele care-l alcatuiesc

Acestea sunt chiar sugestiile voastre, impreuna cu semnificatia acestora

 • pixurile ori stilourile, daca acestea vor fi alese de cei mici reprezenta faptul ca el va deveni scriitor sau va iubi scrisul;
 • banii si va deveni o persoana de cariera sau afacerist;
 • un obiect din domeniul medical, exemplu un stetoscop iar daca il alege parca ii si spunem domnul doctor 🙂 ;
 • cheile de la apartament – proprietar, administrator de cladiri
 • cheia de la masina – conducator auto, sef parc logistic, mecanic. etc.

De regula, se incearca selectarea unor obiecte mai putin viu colorate, cat sa nu il atraga toate pe cel mic, iar, in cazul in care, totusi, sunt obiecte viu colorate, acestea sa fie cam toate la fel, pentru a nu-i influenta alegerea celui mic.

Pentru acest eveniment important, toate aspectele sunt importante, insa, in primul rand, setul pentru taierea motului. Puteti opta pentru alegerea obiectelor necesare de sine statatoare ori puteti alege pentru un set taiere mot ori pentru un set mot personalizat.

Ce contine setul de mot

Cele mai uzuale obiecte din setul de mot sunt:

 • o oglinda,
 • un pieptene,
 • o tava pe care vor fi asezate obiectele dintre care micutul poate alege cele trei obiecte,
 • o foarfeca – cu care i se va taia micutului motul,
 • o fundita care va fi prinsa in par si va ramane pe mot,
 • o cutiuta in care va fi depozitat motul (o amintire a frumosului moment de la prima sa aniversare)
 • o rama foto in care va fi pastrata poza celui mic la varsta de 1 an.

Aceste seturi pot fi personalizate cu data de nastere ori data aniversarii a celui mic, cu numele sarbatoritului ori sarbatoritei. Sunt viu colorate, personalizate cu diferite personaje din desene animate, care sa il atraga pe cel mic; ori cu motive traditionale romanesti, pentru un pui de romanas traditional, sa fie potrivite pentru acel eveniment. Ideal ar fi ca parintii sa aleaga personaje pe care cel mic le indrageste.

De regula, aceste obiecte sunt realizate din lemn, pentru o rezistenta in timp mai mare dar si pentru ca cel mic sa nu se loveasca. De asemenea, pentru doritori, pe tava pot fi trecute si versuri sau un text, ales de parinti pentru cel mic. Acest mesaj poate fi ca o bunastare si spor in viitorul copilului.

Taierea motului reprezinta un eveniment important in viata celui mic, rerezentand prima aniversare din viata lui. De aceea, pentru bucuria lui dar si pentru crearea unor amintiri de neuitat, alegerea setului pentru taierea notului este una importanta.

Seturile de mot dn oferta 23h Events sunt personalizate cu numele copilului, data aniversarii, dar si un text ales. Personalizare se face pe tavita din care va extrage obiectele ce, se presupune, ca ii vor defini cariera viitoare.

This Post Has One Comment

 1. Trusca Denis

  Buna seara,

  Sunt interesata de un Set Mot Traditional, 7 piese, personalizat cu nume si data prin transfer de imagine, pictura, decoupage, DSPH1611.
  Intrebarea este in cat timp poate fi realizat? As avea nevoie de el pana in data de 01 Decembrie.
  Multumesc,

Lasă un răspuns