Tablou Follow your dreams, 15×10 cm, YODB1619

85,00 lei

SKU: YODB1619 Categorie:

Descriere

Cadoul perfect pentru Zi de Nastere, Zi de Nume, cu ocazia Sarbatorilor, 1 si 8 Martie.

Iti propunem un tablou deosebit, pe canvas, realizat manual cu licheni stabilizati si accesorii.

Iti propunem un cadou realizat manual si inedit, care ramane o amintire frumoasa pentru mult timp. Poate reprezenta cadoul ideal pentru orice ocazie.

*Pozele afisate sunt reale. Cu toate acestea, este dificil sa putem reda culorile reale ale unui produs din cauza setarilor aparatului foto sau ale monitorului.

*Va rugam sa luati in calcul faptul ca modelul ramei se alege din stocul disponibil. Dimensiunile le regasiti in sectiunea <Informatii suplimentare>.

Beneficiile lichenilor:

  • Imbunatatesc calitatea aerului, il purifică prin indepartarea alergenilor precum praful, sporii de mucegai si particulele de polen;
  • Ajuta la scaderea nivelului de stres si oboseala;
  • Sunt un bun indicator al umiditatii intr-o camera: absorb umiditatea din aer si devin rigizi si casanti cand umiditatea scade sub 40%;
  • Au proprietati antistatice – nu atrag praful;
  • Absorb zgomotul – efect fonoabsorbant;
  • Ignifug.
  • Durata minima de viata de 10 ani.

Detalii de intretinere aranjament: nu se uda, nu se tine in lumina solara directa.

Umiditate 40-70 %, temperatura 10-27°C. In primele saptamani, pot emana un miros specific (cauzat de conservantii naturali de stabilizare), care se va pierde in functie de ventilatia spatiului.

Produsele sunt lucrate manual, individual, prin refacerea modelului prezentat pe site. De aceea pot exista mici diferente de nuanta, textura, pozitionare a elementelor etc. Culorile depind de setarile display-ului. Numarul elementelor si pozitionarea lor depind de dimensiunea/formatul pentru care optezi, anumite elemente vor fi repozitionate in procesul creativ.

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou Follow your dreams, 15×10 cm, YODB1619”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *