Ambasador Events

Change your cover photo
Ambasador Events
Change your cover photo
Ne plac poveștile cu final fericit ! De aici vine și filosofia Ambasad’Or : Zâmbește, Bucură-te, Petrece ! Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Bucuresti
Muntenia
0721.260.155
49 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Ambasad’Or Events – 10.000 de mp. de Fericire

Ne plac poveștile cu final fericit ! De aici vine și filosofia Ambasad’Or : Zâmbește, Bucură-te, Petrece ! Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre. De asta atunci când vrei să lucrezi împreună cu cei mai buni, vei alege o singură cale. Dacă citești acest text, ai ales-o deja !

Ambasad’Or Events poate găzdui până la 1000 de invitați în cele 4 saloane din care este alcătuit, dar și în Ambasad’Or Grand Ballroom. Orice eveniment ai avea în plan, nu eşti singur! Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru. Indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri, vom presăra energie pozitivă în sufletul fiecărui invitat.

Dorințele clienților noștri sunt ca o poruncă pentru noi, obiectivul nostru este ca aceste dorințe să fie conturate într-un mod cît mai elegant oferind evenimentului vostru o notă deosebită, ce va rămâne o amintire veșnică pentru voi și invitații voștri.

Visele voastre vor deveni reale cu ajutorul Președintelui Centrului de Evenimente, Ambasad’Or Events. Experiența colosală pe care a dobândit-o în domeniul wedding planner, își spune cuvântul. Nicușor Stan, vă va consilia în pregătirea evenimentului vostru, în cele mai mici detalii, căpătând astfel contur, într-un timp relativ scurt. Presiunea, situații contra-timp, agitația, toate acestea ni le vom însuși noi pentru ca voi să vă bucurați cât mai mult de această zi unică în viața voastră.

Inspiraţi de Natură, am creat încă de la intrarea în Centrul de evenimente Ambasad’Or Events, o atmosferă imposibil de uitat. Alei de promenadă care brăzdează sofisticat spaţiul verde punctat de câteva băncuţe elegant aranjate în acest peisaj luxos. Aleea principală poate fi decorată cu un covor roşu pentru o primire demnă de Oscar sau cu incredibile torţe şi coloane romane pentru un efect cu adevărat impresionant. Orice eveniment care are nevoie de aer liber găseşte la Ambasad’Or gazda perfectă. O ceremonie religioasă sau o primire spectaculoasă pe care invitaţii Dvs. nu o vor uita uşor.

Ambasad’Or Events – Rezervă-ţi un Vis !

Vă invităm sa vizualizați broșura noastră de prezentare a facilităților pe care complexul nostru vi le pune la dispoziție !

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 103 votes.
Please wait...