Andi Iliescu Photography

Change your cover photo
Andi Iliescu Photography
Change your cover photo
Sunt fotograf din Bucuresti, cu un portofoliu solid de nunti, botezuri, sedinte foto de familie.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Bucuresti
Muntenia
0766266450
700 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Pachetul 1 –  Include fotografiile din ziua evenimentului, de la pregatiri si pana la finalul petrecerii. Materialul final contine fotografiile editate individual si predate pe suport digital

700

Pachetul 2 – Voi fi prezent la evenimentul vostru de la pregatiri si pana la finalul petrecerii, voi surprinde emotiile, dragostea si povestea voastra, voi edita fotografiile individual la fel ca la primul pachet, diferenta constand intr-un album foto  20/30 de cm, ce il voi crea pentru voi si incercand sa transmit in 20 de pagini emotia intregului eveniment

800

Pachetul 5 – Din nevoia de a nu pierde nimic, din pasiunea pentru ” tot ” am creionat un pachet in care vom introduce toate serviciile pe care le putem pune la dispozitie prietenilor nostrii.

Asadar in acest pachet vom regasi sesiune foto “Love Story“, Cununie Civila, Ziua Nuntii, sedinta “Trash the Dress“, 2 albume 20/30 cm, 20 pagini si coperti din piele ecologica, toate acestea fiind surprinse de Doi Fotografi.

1700

Inainte de toate pasionat de fotografie

Inainte de a fi fotograf de nunta sunt un familist convins, tata de fata si asta ma face foarte fericit. Prin fotografie de nunta imi place sa cred ca reusesc sa opresc timpul in loc pentru a aduce acele zambete pe care ne bucuram cu totii sa le privim in albume foto. Dar a existat ceva si inainte de fotografie de nunta si asta va voi povesti pe scurt mai departe.

Inca de la varsta de 16 ani, am fost atras de ideea de a cunoaste si de a fi aproape de cat mai multi oameni. Pentru asta, am facut tot ce mi-a stat in putinta si am inceput sa lucrez la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio ale acelei perioade.

Visele au inceput sa se implineasca unul cate unul, cunosteam oameni, imi povesteau vietile lor si usor usor am simtit nevoia sa le surprind emotiile si sentimentele si intr-un alt mod decat prin muzica.

Asa s-a nascut pasiunea pentru fotografie pe care am dezvoltat-o ani de-a randul si de aceea orice eveniment, pentru mine, incepe prin a cunoaste si a ma apropia foarte mult de personajele din acea poveste.

Fiti personajele povestii voastre si ingaduiti-mi a va fi povestitor…

Dj, Foto / Video, Aranjamente / decoratiuni, Candy bar

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...