Andreas Dj Music

Change your cover photo
Andreas Dj Music
Change your cover photo
Suntem Andreas DJ Music prezenti pe piata de sonorizari si evenimete din 2005 cu peste 800 de evenimente, avem 3 echipe de dj profesionisti, ne deplasam in Bucuresti si pe o raza de 250 km
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
Bucuresti
Muntenia
0757.020.230
250 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Suntem Andreas DJ Music prezenti pe piata de sonorizari si evenimete din 2005 cu peste 800 de evenimente, avem 3 echipe de dj profesionisti, ne deplasam in Bucuresti si pe o raza de 250 km, suntem pregatiti sa facem din evenimentul dvs. un moment de neuitat. Pentru alte detalii va rugam sa vizionati paginile site-ului nostru si sa ne contactati.

Alaturi de parteneri nostri va oferim servicii de fotografiere si filmare HD pentru orice tip de eveniment de la petrceri private, lansari de produse, evenimente mondene, nunti, botezuri si altele. Dj nunti Bucuresti, Craiova, Constanta, Brasov, Sibiu, Pitesti, Ploiesti si alte localitati.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...