Change your cover photo
Andreea Olariu Music
Change your cover photo
Da magie evenimentului tau! Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot, voci, lumini, fum, dj, astfel incat evenimentul tau sa fie unul memorabil si inedit! Alege Andreea Olariu Music
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0729227559
300€
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

1 program

Andreea Olariu Cover-uri romanesti si internationale,de la cele mai romantice blues-uri pana la cele mai ritmate hit-uri .Ofera evenimentului tau un moment deosebit ce cu siguranta va lasa senzatia unui adevarat spectacol muzical.

1 program de 45 minute / 300 euro ( acest program este valabil numai pentru Bucuresti si Ilfov)

Este inclus in pret si dansul mirilor.

300€

2 programe

Stim ca evenimentul tau este despre tine,te reprezinta si astfel trebuie sa fie perfect:sa-ti indeplineasca cerintele si totodata sa fie memorabil !

2 programe a cate 45 min fiecare / 500 euro 

Este inclus in pret si dansul mirilor.

500€

4 programe

Invitatii tai isi vor aminti cu siguranta fiecare detaliu ,pentru ca noi iti promitem doar lucruri minunate,realizabile in 3 pasi: primele emotii,bucuria din timpul evenimentului si multumirea de dupa.

4 programe a cate 50 min fiecare / 700 euro (pe toata durata evenimentului  )

Este inclus in pret si dansul mirilor .

700€

Stim ca este un moment important pentru dvs si de aceea ne dorim sa il facem magic.  Alege sa iti impresionezi invitiatii alaturi de una dintre cele mai apreciate si premiate voci din Romania. Andreea Olariu este castigatoarea " Festivalului Mamaia 2011" , locul 1  "Io Canto" Italia , locul 1 "Cerbul de Aur"  semi finalista Vocea Romaniei, cu peste 100 de premii si trofee muzicale. Cantand pe cele mai mari scene internationale alaturi de LAURA PAUSINI, AL BANO ,KYLE LOWDER, JAMES BLUNT, LOLA PONCE, MIHAI TRAISTARIU,FAUSTO LEALI ,acum va poate face evenimentul cu adevarat special si unic.

Dj, Schela lumini scena, Masina de fum, Artificii

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact