Change your cover photo
BellaBand
Change your cover photo
BellaBand - Formatie Live Muzica Usoara Muzica Populara Pentru Evenimente si Nunti . Solisti De La Vocea Romaniei !!!
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0720136198
2100
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18
Bella Band este solutia ideala pentru a transforma evenimentul tau intr-un adevarat spectacol de muzica live, lumini si efecte speciale. Pentru ca ringul de dans sa fie atractia principala a evenimentului, folosim cele mai importante echipamente de scena: sonorizare profesionala dynacord , mixer sunet dynacord, moving head-uri, lasere 3d, par led, schela, masina fum ,lumini arhitecturale,etc. Valsul si tortul – momentele principale ale evenimentului vor fi pezentate prin “fumul greu cu gheata carbonica” lasand impresia ca norii s-au mutat pe ringul de dans. Ne bucuram sa va facem sa va simtiti speciali in cadrul evenimentului dumneavoastra,fie ea nunta,fie el botez,fie petrecerea burlacilor sau a burlacitelor,logodna mult visata,aniversarea dumneavoastra sau a unui apropiat precum si orice alt eveniment deosebit din viata. Ne vom dedica total si in exclusivitate organizarii evenimentului, pentru ca dumneavoastra sa fiti la final aplaudat. Ne dorim sa devenim prima optiune in domeniul organizarii de evenimente in Bucuresti precum si in intreaga tara prin calitate,incredere,flexibilitate si nu in ultimul rand preturi confortabile – cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii intotdeauna. Inca de la inceput ne-a interesat sa realizam PERFORMANTA – un eveniment de neuitat – acordand maxima atentie cerintelor dumneavoastra, precum si selectandu-ne cat mai atent colaboratorii. Cream oferte de nerefuzat,nu ne plictisim niciodata sa va ascultam si sa va oferim o poveste a dumneavoastra – cu particularitatile dumneavoastra – ce va fac sa fiti unic in cadrul evenimentului. INDRAZNITI SA VISATI!!! PENTRU CA MERITATI O ZI CA-N POVESTI!!!
Artificii, Ursitoare

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact