Change your cover photo
Bizy Media
Change your cover photo
Cu o experiență de peste 20 ani, Bizy Media oferă servicii specializate pe fotografia de eveniment, fotografia de studio și producția video pentru a fi revăzute cu emoții peste generații.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Gorj
Oltenia
0767079610
800 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Cu o experiență de peste 20 ani, Bizy Media oferă servicii specializate pe fotografia de eveniment, fotografia de produs, fotografia de studio și producția video pentru a fi revăzute cu emoții peste generații, totodată serviciile noastre profesionale lasă o impresie frumoasă și de durată clienților cu care interacționăm.

Bizy Media beneficiază de aparatură performantă destinata producției și postproducției video, precum și de o echipă de tineri entuziaști, foarte bine pregătiți, cu o mare experiență în televiziune și IT.

Facilitațile noastre includ camere video profesionale Sony, echipamente audio – video indoor și outdoor (macara video, steadycam, travelling, lumini, microfoane, monitoare de control), aparatura foto profesională Nikon și Canon, stație grafică pentru editare foto și video.

Se investește continuu în aparatură de înaltă performanță pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale clienților. Echipa noastră are un stil dinamic în relația cu clientul.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact