Bucharest West Restaurant

Change your cover photo
Bucharest West Restaurant
Change your cover photo
În Ballroom Provence, vă aşteptam să vă trăiţi visul! Vă oferim 4 tipuri de meniuri – Regal, Class, Celebration şi Elegance – toate ticsite numai cu bunătăţi.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Bucuresti
Muntenia
0743.485.055
40 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Visaţi la ziua perfectă de când v-aţi dat seama că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. Rochia şi costumul, florile, slujba de la biserică, verighetele şi cea mai tare petrecere pe care au văzut-o vreodată rudele şi prietenii voştri, unde toată lumea se distrează şi se bucură pentru voi doi!

Din fericire, noi avem deja locul perfect pentru o nunta în Bucuresti: Bucharest – West Restaurant. În Ballroom Provence, vă aşteptam să vă trăiţi visul! Vă oferim 4 tipuri de meniuri – Regal, Class, Celebration şi Elegance – toate ticsite numai cu bunătăţi, potrivite pentru toate gusturile şi accesibile pentru oricine. Iar în funcţie de meniul ales, cum ar fi Meniul Ultra All Inclusive la doar 55 de euro, vă punem la dispoziţie şi alte facilităţi fără de care o nuntă nu poate avea loc: aranjament salon, arajamente florale, covor roşu, arcadă cu flori la intrare, fructe, şampanie, aranjament baloane şi multe alte surprize pe care le-am gândit special pentru voi!

 Ştim că v-am stârnit curiozitatea, aşa că intrati pe galeria foto şi alegeţi culoarea, sau vizitaţi-ne cu un apel telefonic în prealabil şi împărtăşiţi-ne planurile voastre pentru ziua cea mare!

 Acum că aţi găsit şi restaurantul de vis unde veţi petrece cea mai frumoasă noapte din viaţa voastră, nunta pare mult mai aproape, nu-i aşa?

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: