Club Castel Trivale | 23h Events - Furnizori si produse pentru nunta

Club Castel Trivale

Change your cover photo
Club Castel Trivale
Change your cover photo
Infiintat in anul 2005, Restaurant Castel a fost si ramane un promotor al noilor concepte pe piata evenimentelor sociale, dupa ani de experienta care ne-a imbunatatit standardele.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Argeș
Oltenia
0723.640.401
30 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18
Infiintat in anul 2005, Restaurant Castel a fost si ramane un promotor al noilor concepte pe piata evenimentelor sociale.Dupa ani de experienta care ne-a imbunatatit standardele, Restaurant Castel este alaturi de dvs la cele mai importante evenimente ale vietii. Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o aniversare sau alt eveniment social, ne dorim ca acestea sa fie foarte bine organizate si sa va surprinda prin grandoare, stil si eleganta. De aceea suntem mandri si onorati sa va punem la dispozitie cele doua saloane ale noastre intr-un design nou si imbunatatit, alaturi de o echipa profesionista care se dedica in totalitate celor mai mici detalii astfel incat experienta dvs sa fie unica si de neuitat. Pasiunea, experienta, viziunea, precum si grija permanenta pentru dorintele dvs, ne fac sa fim mereu cu un pas inainte si sa ramanem un etalon si un simbol in domeniu. Suntem cu un pas inainte!

Zona Rezidentiala TRIVALE, Pitesti, Arges
Program: Marti – Sambata : 09:00-17:00

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 127 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: