Change your cover photo
Cristian Sobaru Videographer
Change your cover photo
Amintirile ne reprezinta trecutul. Mereu vom revedea cu drag o filmare plina de sentimente pentru ca ne va teleporta iar în mijlocul evenimentului nostru.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Constanța
Dobrogea
0724.560.079
500 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18
Despre mine pot spune ca de mic mi-a plăcut sa fac fotografii, iar aparatul foto de care mă leagă primele amintiri a fost un Smena pe film. Fascinat de fotografie, ulterior am ajuns la aparate digitale, bridge și apoi dslr. Vroiam să surprind amintirile și emoțiile prin mișcare și astfel am început sa filmez. Amintirile reprezintă trecutul nostru și mereu vom revedea cu drag o filmare plină de sentimente pentru că ne va teleporta iar în mijlocul evenimentului nostru. Pentru cei care cred că dacă ai un aparat care filmează ești gata te apuci de filmat se înșeală. Citind si punând în practică, dar și sfaturile înțelepte ale prietenilor sunt neprețuite. Cu aceasta ocazie ii mulțumesc lui Decebal Bănică cu care am filmat foarte multe evenimente frumoase. Nu pot să nu îl menționez pe Geani Costache care mereu a fost alături de mine cu sfaturi și cu camera când am avut nevoie. Fiecare are un stil unicat de a filma și de a realiza un clip al unui eveniment. Sper să vă placă realizările mele. Mulțumesc pentru vizită!
Foto / Video

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact