Da Photography

Change your cover photo
Da Photography
Change your cover photo
Orice nunta este un moment unic pentru miri, o zi plina de emotie, cu multe detalii si intamplari magice si irepetabile iar un fotograf de nunta profesionist si pasionat suprinde toata magia nuntii
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Bucuresti
Muntenia
0745.77.99.68
500 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Foto-Video Nunta Botez Bucuresti

DA! Photography ofera servicii profesionale foto video evenimente. Fotografii de nunta si botez nelimitate, filmare Full HD de nunta si botez, raport calitate-pret excelent. Filmare cu macara video, photobook, videoclip teaser, sedinte foto artistice indoor/outdoor, love/trash the dress.

FOTOGRAF NUNTA

Orice nunta este un moment unic pentru miri, o zi plina de emotie, cu multe detalii si intamplari magice si irepetabile. Un fotograf de nunta profesionist si pasionat suprinde toata magia nuntii pentru ca ea exista dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu il indeplineste.

FOTOGRAF BOTEZ

Botezul, este primul eveniment important din viata oricarui bebelus avand o incarcatura emotionala foarte puternica pentru parinti, bunici, familie. Fotograful de botez vine sa suprinda fiecare moment, astfel ca, peste ani, albumul foto sa fie un lucru minunat in memoria familiei.

VIDEOGRAF NUNTA

Nuntile sunt fascinante, daca stii cum sa le privesti si sa le filmezi. Videograful de nunta stie sa filmeze si sa editeze modul personal cum mirii traiesc aceasta zi care nu e repetabil si nici standard. El face in asa fel incat aceste amintiri sa nu se dilueze odata cu trecerea timpului.

VIDEOGRAF BOTEZ

Videograful de botez trebuie sa dea dovada de experienta, daruire, talent si profesionalism asa incat sa transforme botezul intr-un film de nou inceput, imbracand intr-o forma artistica si plina de culoare momentul cand micutul tau renaste prin botez.

Dj, Foto / Video

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: