DJ Cip

Change your cover photo
Change your cover photo
Imbinand experienta cu entuziasmul si pasiunea, venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii pentru a va oferi exact ceea ce va doriti sa primiti – un eveniment perfect!
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
0768.088.868
Bucuresti
Muntenia
250 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Ce alegi?

O echipa tanara, cu experienta, pe care odata ce incepi sa o cunosti realizezi implicarea si pasiunea pe care o pun in organizarea si desfasurarea evenimentului dumneavoastra. Eveniment Irepetabil ce necesita profesionalism, multa muncaimplicare si entuziasm, capacitatea de a lucra si sub presiune si mai ales pasiune si dedicatie, abilitati pe care echipa “Cip Events” le-a dezvoltat si perfectionat pe parcursul celor 6 ani de cand activeaza in domeniul organizarii de evenimente.

Avantajele noastre?

Experienta – de peste 6 ani in domeniu, trecand prin toate, de la nunti traditionale la nunti “altfel” in aer liber, petreceri private, evenimente corporate, lansari de produse si conferinte.

Implicare si entuziasm – o echipa ce se implica in totalitate indiferent de amploarea evenimentului, de la o mica petrecere de botez la o nunta cu sute de invitati sau evenimente corporate de inalta clasa. Munca in echipa ne defineste si suntem de fiecare data prezenti cu zambetul pe buze acolo unde este nevoie de noi.

Respect –  energici si prietenosi, perfectionisti in tot ceea ce facem si gata sa oferim solutii chiar si de ultim moment in situatii sub presiune.

Siguranta – echipamente de ultima generatie, echipa de profesionisti bine pregatiti