Dj Ciprian Alexandru

Change your cover photo
Dj Ciprian Alexandru
Change your cover photo
Servicii de dj si muzica live
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
Bucuresti
Muntenia
0728598100
200 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Dj / Mc Ciprian Alexandru
Pupitru Dj
Microfon wireless

*Acest pachet nu contine instalatie de sonorizare
200

Dj / Mc Ciprian Alexandru 
Pupitru Dj
Microfon wireless
Sonorizare: 800w
Stativ "T" pentru lumini echipat cu: 4 led par si 1 un efect de lumina "jelly dome"

260

Dj / Mc Ciprian Alexandru
Pupitru Dj
Microfon wireless
Sonorizare adaptata locatiei - 2000-3800w
Schela lumini 3m echipata cu : 6 led par 4 moving head
Fum Greu Gheata carbonica

650

 

Dj Nunta | Dj Botez | DJ/MC Ciprian Alexandru

In anul 2009 am pasit timid in domeniul sonorizarilor de evenimente! Daca de obicei se „fura” meserie, ei bine eu nu am facut-o! Am fost autodidact, mi-am dezvoltat singur tehnica de mixaj, calitatile de mc si libraria muzicala, inspirandu-ma pe alocuri, in mod virtual, de la colegii de breasla mai experimentati! Incepand cu anul 2010, am pus bazele site-ului www.kdj.ro  si am dezvoltat proiectul „Dj si solist vocal” . La acea vreme fiind printre primii furnizori care ofereau astfel de servicii in Bucuresti,  la nivel de echipa. Am depasit de mult 500 de evenimente la care am intretinut atmosfera, am castigat experienta si un simt al publicului bine dezvoltat care imi permite sa ma pliez in alegerile muzicale pe timpul evenimentului. Trec cu usurinta prin toate genurile muzicale permise, incercand sa multumesc toti invitatii dvs! Repertoriul extrem de variat, este actualizat constant cu melodii de top, muzica buna, potrivita petrecerilor de orice fel.(muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala, romaneasca, greceasca, machedoneasca,hituri comerciale, muzica pop, dance, rock etc.) Consider ca o buna comunicare intre dj si client este esentiala in reusita unei petreceri! Nu ma deranjeaza si chiar solicit o lista cu melodii preferate care sa nu lipseasca din programul muzical al evenimentului, cu rezerva de a lasa la atitudinea dj-ului incadrarea lor in programul muzical.

 

Formatie, Dj, Foto / Video, Restaurant, Masina de fum, Candy bar, Invitatii nunta, Marturii nunta, Furnizori de bauturi, Animatori copii

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: