Dj.ro

Change your cover photo
Dj.ro
Change your cover photo
Asiguram servicii DJ si oferim spre inchiriere/vanzare echipamente de sunet, lumini si video pentru concerte, petreceri de firma sau private, targuri, conferinte, lansari, simpozioane, expozitii etc.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
Bucuresti
Muntenia
0723.251.301
200 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Suntem o echipa profesionista infiintata in 2004. Asiguram servicii DJ si oferim spre inchiriere/vanzare echipamente de sunet, lumini si video pentru concerte, petreceri de firma sau private, targuri, conferinte, lansari, simpozioane, expozitii etc.
Pentru nunti, botezuri si petreceri private propunem cateva oferte speciale, menite sa multumeasca si pe cel mai exigent client.

Organizam rapid si eficient orice tip de eveniment de 24 ani incoace, special pentru ca voi, dragi clienti sa va bucurati de servicii de calitate la cele mai importante evenimente traite vreodata.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...