Domi Band

Change your cover photo
Domi Band
Change your cover photo
Domi Band este alegerea perfecta pentru evenimentul tau! Formația Domi Band va oferă profesionalism și muzică de calitate cu soliștii și instrumentiștii noștri.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0770862316
1.500 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Dacă sunteți în căutarea unei formatii de nuntă, botez, petreceri private sau alte tipuri de petreceri, formația DOMI BAND este alegerea perfectă! Formația Domi Band va oferă profesionalism și muzică de calitate cu artiștii noștri. Formația Domi Band este alcătuită din artiști de prestigiu: Luana (solistă), Dominic ( clape), Monica ( solistă), Virgil (vioară), Lucian (Acordeon), Stelian (saxofon) , Florența ( Belly Dance) plus mulți alți colaboratori. Pentru un show amplu, pe lângă componența formației ni se pot alătura unul sau mai mulți colaboratori permanenți: alți soliști, instrumentiști dar și dansatori profesioniști, sau alți artiști la cererea dvs. Astfel succesul petrecerii dumneavoastră va fi 100% garantat. Formația Domi Band – formatie nunta bucuresti – va oferă spectacol de muzică live, lumini și efecte speciale de o calitate excepțională!

Formatie, Dj, Foto / Video, Restaurant, Masina de fum, Artificii, Aranjamente / decoratiuni, Candy bar, Animatori copii

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...