Enjoy Band

Change your cover photo
Enjoy Band
Change your cover photo
Suntem o trupa energica ce si-a inceput activitatea undeva prin anul 2009. Ne-am unit dorintele comune de a bucura urechile oamenilor cu cele mai frumoase piese de la interpreti cunoscuti si iubiti
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0763.697.977
6.000 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Suntem o trupa energica ce si-a inceput activitatea undeva prin anul 2009. Ne-am unit dorintele comune de a bucura urechile oamenilor cu cele mai frumoase piese de la interpreti cunoscuti si iubiti. Enjoy Band este o formatie de coveruri ce isi desfasoara activitatea la nunti, botezuri, petreceri de firma si concerte publice. Daca v-am starnit interesul, atunci va invitam sa vizualizati materialele noastre! Enjoy!

 

Intrebari frecvente

CATE PERSOANE SUNTETI?

In fomula completa 14:
2 voci in band-ul de coveruri, 1 voce pe partea de folclor, clape, clape folclor, chitara electrica, chitara bas, tobe, saxofon, trompeta, trombon, staff tehnic format din 3 persoane: DJ, sunetist si luminist. Daca doriti un pachet ce nu include folclor live, echipa va presta in numar de 12 persone.

CAT CANTATI?

Programul nostru este foarte bine stabilit in asa fel incat reprizele live se desfasoara pe tot parcursul evenimentului. Daca optati pentru un pachet complet coveruri + folclor, reprizele live vor fi in numar cat mai mare.

CARE ESTE PRETUL?

Preturile variaza in functie de data evenimentului, localitatea in care se desfasoara ( pretul poate creste in functie de distanta cu costuri pentru transport, diurna si cazare). In momentul in care primim solicitarea dumneavoastra si aflam toate informatiile de care avem nevoie, puteti primi o oferta exacta.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: