Change your cover photo
Eugen Elisei Photo
Change your cover photo
Sunt un om cu suflet vesel, încântat mereu de nou, artă si frumos. Sunt o fire deschisă la noi provocari si caut „acel ceva” care să-mi transmită o emoţie puternică ce poate fi transpusă în imagini.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Bucuresti
Muntenia
0721852556
450€
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Ceremonie de Botez

Fotograf prezent Acasa la bebe, la Ceremonia de botez si la Restaurant -toate fotografiile predate sunt prelucrate -livrarea fotografiilor se face pe stick USB / DVD sau prin transfer online -50 fotografii tiparite (format 10x15cm) deplasarea la locatia evenimentelor inclusa (Bucuresti / Ilfov)

450

Nunta oferta de baza

Fotograf prezent 24 ore                   Fotograf pentru ziua nuntii la Pregatiri, Cununia religioasa si Restaurant -toate fotografiile predate sunt prelucrate -livrarea se face pe stick USB sau DVD -100 fotografii tiparite (format 10x15cm) deplasarea la locatia evenimentelor inclusa (Bucuresti / Ilfov)

650

Nunta oferta de baza + cununia civila Fotograf prezent 24 ore                   Fotograf pentru ziua nuntii la Pregatiri, Cununia religioasa si Restaurant Fotograf rezervat si la Cununia Civila in limita a 2 ore -toate fotografiile predate sunt prelucrate -livrarea se face pe stick USB sau DVD -200 fotografii tiparite (format 10x15cm) bonus: sedinta trash the dress session deplasarea la locatia evenimentelor inclusa (Bucuresti / Ilfov)

800
Fie că este vorba de casatorie, de crestinarea unui copil, de o aniversare, de o petrecere pentru angajati, un bal de absolvire, oricare dintre aceste evenimente este unic si, pe langă atenţia cuvenită, necesită imaginaţie, originalitate, calitate si foarte mult timp pentru a putea fi organizat in cel mai mic detaliu. In zilele noastre, timpul zboară, zboară mult prea repede, ducand cu el rutina zilnică fără de care, nici nu am putea trăi. De aceea existăm noi. Pasionaţi de frumos, inzestraţi cu imaginaţie, răbdare si bun gust, bazandu-ne pe seriozitate, calitate, promtitudine avem ca scop să vedem oamenii fericiţi si multumiţi. Vă ascultăm, vă sugerăm, suntem deschisi la orice fel de idee care va reprezintă si vă face fericiţi pentru că de fapt asta incercăm să facem, să participăm la bucuria voastră, să o amplificăm, să vă ajutăm să vă impliniţi un vis. Te ivităm să răsfoiesti site-ul nostru, petru a ne cunoaste. Vei descoperi servicii de organizare evenimente private (nunta, botez, petreceri), petreceri pentru firme, petreceri la birou, abonamente florale, aranjamente florale, decoratii cu baloane, baloane cu heliu, aranjamente florale pentru nunta, aranjamente florale pentru botez, lumanari de cununie, buchete de mireasa si nasa, aranjamente pentru locatie, logistică pentru evenimente, ateliere florale si altele…

Formatie, Dj, Foto / Video, Restaurant, Schela lumini scena, Masina de fum, Artificii, Aranjamente / decoratiuni, Ursitoare, Candy bar, Cocktail bar, Invitatii nunta, Marturii nunta, Limuzine, Torturi de nunta, Corturi albe pentru nunta, Catering, Animatori copii

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact