Formatia Amazon din Pitesti

Change your cover photo
Formatia Amazon din Pitesti
Change your cover photo
Muzica live 100%
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Argeș
Muntenia
0761681569
0744754344
500 - 2000 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

-Formatia AMAZON DIN PITESTI va ofera o gama variata de muzica live pentru: nunta,botez,aniversare,cununie,revelioane,dineuri,majorate,evenimente corporate,etc. -Muzica diversa de la folclor(ardeal,banat,oltenia,jocuri populare,etno)păna la muzica usoara romaneasca,internationala live, cafe concert,totul pentru o nunta de vis. -Formatia pentru nunti este compusa din:orga,solista folclor,solista de muzica usoara, acordeon si vioara,(saxofon la cerere).Tot la cerere pentru orice eveniment.formatia se poate compune doar din ORGA SI SOLISTA in functie de cerinte si posibilitati. -Asiguram servicii muzicale in judetele Arges,Valcea,Olt,Giurgiu,mun.Bucuresti,Sibiu,Brasov,oriunde suntem solicitati zona muntenia,oltenia,sonorizare de 2000w,outdoor/indoor,lumini de scena,FUM GREU PENTRU DANSUL MIRILOR CONTRA COST. ===Cantam pana pleaca ultimul invitat!=== -Pentru o nunta sau eveniment reusit,rezervati-va din timp data evenimentului. Va asteptam sa petreceti alaturi de noi! Preturile sunt cele mai mici de pe piata muzicala. Ne puteti gasi pe Facebook''Formatia Amazon-Pagina Oficiala'' sau Florin Ionescu,pe situl Amazon si desigur pe You tube-Formatia Amazon din Pitesti. Seriozitate,Profesionalism,Atmosfera de vis,numai cu Formatia Amazon din Pitesti !!!

Formatie

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...