Formatia Fantastic

Change your cover photo
Formatia Fantastic
Change your cover photo
Pentru ca muzica noastra sa sune profesional suntem insotiti de instrumente si echipamente de ultima generatice, ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0724979795
1000 - 2500 E
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Suntem formatia Fantastic si sustinem show-uri muzicale la diverse evenimente publica sau private, nunta, petrecere privata, petrecere firma, receptii, putand fi inclusa in categoria formatii cu experitenta alaturi de care distractia este garantata.

Muzica buna face cheful!

Repertoriul formatiei... de toate pentru toti, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, transformand nunta, botezul sau petrecerea la care suntem invitati intr-unele cu adevarat de vis.

Pentru ca muzica noastra sa sune profesional suntem insotiti de instrumente si echipamente de ultima generatice, ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii. Daca vreti ca petrecerea sau nunta visata sa devina realitate nu eitati sa ne contactati

Formatie, Foto / Video, Masina de fum, Limuzine

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...