Formatia Sideral T

Change your cover photo
Formatia Sideral T
Change your cover photo
Formatia “SIDERAL T” – Muzica petrecerilor tale
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Dâmbovița
Muntenia
0766.530.169
2000 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16

Formatia “SIDERAL T” – Muzica petrecerilor tale asigură muzică pentru nunți, botezuri, recepții, întâlniri de afaceri, alte petreceri (café concert, muzică ușoară și populară). Reușita evenimentului tău este garantată și de faptul că muzica populară și de petrecere este executată cu instrumente specifice folclorului românesc (țambal și vioară), iar muzica ușoară este interpretată profesional de profesioniști (două soliste, chitaristul, keyboard-istul). Răspunde solicitărilor în orice localitate din țară. A cântat la nunți organizate în București, Pitești, Mamaia, Constanța, Bacău, Slobozia. Petreceri de Revelion – în Bistrița, Piatra Neamț, Alba Iulia, Cluj, Sibiu. Colaborări cu diverse restaurante din stațiunile turistice pentru program de weekend. A acompaniat nume sonore ale muzicii românești: Maria Ciobanu, Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu, Gheorghe Turda, Constantin Enceanu ș.a. Repertoriul formației este diversificat cuprinzînd muzică ușoară românească și internațională, café concert, muzică populară și de petrecere. Echipamentele de sonorizare și instrumentele folosite sunt profesionale. Instlație de lumini. La cerere DJ.

Formatie, Dj

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: