Change your cover photo
Formatie Nunta Botez Bucuresti
Change your cover photo
FORMATIE NUNTA BUCURESTI, Botez - Lautari pentru Evenimente FORMATIA NOASTRA SUSTINE SPECTACOLE LIVE LA PETRECERI PRIVATE, NUNTI, BOTEZURI.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0763449568
800-1700 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Va invitam sa petreceti momente placute alaturi de Formatia noastra (Movi Band) in cadrul minunatului eveniment din viata Dumneavoastra. Echipa noastra are un repertoriu bogat pentru a satiface cerintele Dumneavoastra si pentru o petrecere reusita din toate punctele de vedere.

PROGRAMELE muzicale au o durata de aproximativ 1 ora, iar programele de tip Dj de aproximativ 20 de minute si cuprind piesele preferate ale organizatorilor din repertoriul intern si international. Repertoriu: Muzica lautareasca, Muzica populara, Muzica usoara internationala - disco,greceasca, latino etc. Muzica usoara romaneasca, Piese intrumentale, Asiguram si muzica ambientala - tip DJ pe parcursul evenimentului!

Va multumim ca ne-ati vizitat pagina si nu uitati sa ne contactati: Tel : 0763.449.568

Formatie, Dj, Foto / Video, Masina de fum, Limuzine

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact