HAPPY STAR

Change your cover photo
HAPPY STAR
Change your cover photo
Placerea de a dansa exista in fiecare dintre noi ! Cu atmosfera potrivita, cu daruire si sub indrumarea celor ce au facut deja o pasiune din dans vei prinde aripi.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Alte categorii
Bucuresti
0724.285.795
20 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16
Placerea de a dansa exista in fiecare dintre noi ! Cu atmosfera potrivita, cu daruire si sub indrumarea celor ce au facut deja o pasiune din dans vei prinde aripi si iti vei dori si Tu sa dansezi din ce in ce mai mult! Nu doar la nunta ta......la petreceri, pe strada, in sala, in casa ...oriunde se va auzi muzica ce iti place! Echipa HAPPY STAR- (club sportiv: dans ,balet, majorete,street-dance) va invita pe ringul de dans : vals, balet, dans contemporan, latino dansuri populare sau orice altceva doriti...suntem "pregatiti sa va pregatim" pentru o nunta fara stress! "Dance your way through life and you'll be happy!"

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: