Change your cover photo
Upload
Inchiriere Masini pentru Evenimente
Change your cover photo
Scopul nostru este de a oferi clientilor o experienta de exceptie, care sa ii determine sa revina fara ezitare la serviciile companiei noastre.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Alte categorii
Bucuresti
Muntenia
0723341120
20 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18
BMW Seria 5

 

2 ore - 50 euro
Peste 2 ore - 20 euro/ora

50 euro
Mercedes Clasa E

 

2 ore - 70 euro
Peste 2 ore - 25 euro/ora

70 euro
Mercedes Vito

 

2 ore - 60 euro
Peste 2 ore - 25 euro/ora

60 euro
Premium Chauffeur Drive este o companie ce activeaza in domeniul inchirierilor de autoturisme cu sofer, luand nastere din dorinta de a oferi clientilor servicii de calitate superioara celor disponibile pe piata locala.
 
Suntem de parere ca rolul unui “chauffeur drive service” este mai important decat de a transporta persoane din punctul A in punctul B, iar scopul nostru este de a oferi clientilor o experienta de exceptie, care sa ii determine sa revina fara ezitare la serviciile companiei noastre.
 
Ne asumam angajamentul de a ridica standardele acestui tip de serviciu si suntem determinati sa demonstram ca misiunea, valorile dupa care ne ghidam activitatea si beneficiile pe care le oferim clientilor nu raman la stadiul declarativ, ci se vor concretiza in modul in care ne desfasuram activitatea.
 
Acoperim o gama variata de necesitati de transport, adaptate tipului si necesitatilor fiecarui client in parte, cu obiectivul de a obtine si mentine un nivel ridicat al satisfactiei clientilor si chiar de a ii surprinde in mod placut cu fiecare ocazie.
 
Flota noastra este compusa exclusiv din limuzine si minivan-uri din gama premium (Mercedes-Benz si BMW), cu un nivel superior de echipare. Autovehiculele sunt verificate in permanenta, siguranta si confortul clientilor constituind prioritatile noastre.
Limuzine

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact