La Chateau

Change your cover photo
La Chateau
Change your cover photo
Castelul din Inima Capitalei situat în centrul orașului, fiind destinat celor care își doresc organizarea unei nunți de vis, cu adevărat memorabilă pentru ei și pentru oaspeții lor.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Bucuresti
Muntenia
0725.333.333
67 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

LE CHÂTEAU TRANSFORMĂ VISELE ÎN REALITATE – NUNTA LA CASTEL, ÎN CEL MAI ELEGANT SALON DE NUNTA DIN BUCURESTI.

                Le Château – Castelul din Inima Capitalei este cel mai sofisticat și elegant salon de nuntă din București, situat în centrul orașului, fiind destinat celor care își doresc organizarea unei nunți de vis, cu adevărat memorabilă pentru ei și pentru oaspeții lor.

Vă invităm să faceți o vizită Castelului, unde veți descoperi un decor unic și o atmosferă aristocrată, în care frumusețea și eleganța se împletesc într-un ambient de poveste, inspirat de atmosfera clasică a castelelor de odinioară, un salon de evenimente de lux cum rar veți mai găsi în București.

Salonul de nunta Le Château e localizat la adresa Strada Turturelelor numărul 11, Sector 3, București. Vă așteptăm cu drag să alegeți cel mai elegant salon de evenimente de lux din Bucuresti.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 103 votes.
Please wait...