Spread the love
Change your cover photo
Upload
Libelulle
Change your cover photo
Doua cuvinte ne caracterizeaza produsele: calitate si design. Oferim clientilor cadouri personalizate cu broderie, trusouri si accesorii botez, materiale de calitate si designuri deosebite.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Alte categorii
Bihor
Crisana
50 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18
Libelulle Atelier a inceput cu un vis, acela de a oferi clientilor cadouri personalizate pentru cei dragi. Iubim sa brodam si punem suflet in fiecare comanda pe care o lucram personalizat dupa dorintele clientilor. Ne plac provocarile si cel mai mult ne place sa auzim “brodati orice” pentru ca atunci dam frau liber imaginatiei si mereu iese ceva unic si deosebit. Doua cuvinte ne caracterizeaza cel mai bine produsele: calitate si design. Prin ceea ce facem oferim clientilor nostri cadouri personalizate cu broderie, materiale de calitate si designuri deosebite. Trusouri, lumanari si multe alte accesorii pentru botez.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact