Litere VIntage

Change your cover photo
Litere VIntage
Change your cover photo
Adauga un strop de creativitate evenimentului tau. Noi iti punem la dispozitie litere mari luminoase cu aspect vintage dar si servicii de caligrafie.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Alte categorii
Bucuresti
Muntenia
0720028996
70 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

"Litere Vintage" este un business specializat in producerea si inchirierea literelor decorative marquee de mari dimensiuni, pentru nunti, botezuri, shoot-inguri photo, petreceri private sau corporate. Designul produselor noastre este inspirat de arhitectura clasica a anilor '70 si de faimoasele litere de carnaval american. Atentia la detalii, perfectiunea unghiurilor si luminii sunt principiile dupa care ne ghidam in proiectare si constructia fiecarei litere in parte. Transportul si montajul este asigurat de noi si este inclus in pretul de inchiriere pentru eveniment.

Invitatii nunta

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...