Change your cover photo
Marin Popescu Wedding Photography
Change your cover photo
A Touch of Emotion
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Bucuresti
Muntenia
0722278926
300 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

        În fiecare fotografie dincolo de vizual exista emotii. Emotii care daca sunt bine transmise te fac sa te simti pentru o clipa acolo in mijlocul evenimentelor. O fotografie reusita este aceea care te face sa retraiesti acea clipa oricat de mult timp va trece de la realizarea ei. Un fotograf de nunta cu experienta poate reda aceste emotii in fotografiile sale.
Marin Popescu Wedding Photography 

        Marin Popescu Wedding Photography reprezinta pasiunea pentru fotografie, dorinta de a ilustra povestea acelor frumoase momente ale unei zile unice si pline de emotii pozitive. Marin Popescu Wedding Photography reprezinta si un partener de incredere, prin implicarea si daruirea mea voi incerca sa creez o imagine unica nuntii voastre, exact asa cum v-o imaginati. Marin Popescu Wedding Photography mai reprezinta si placerea de a lucra cu oamenii, de a relationa si a te bucura alaturi de ei in aceste momente frumoase din viata lor.

        Am intrat in lumea evenimentelor in 1994 ca videograf pentru ca mai apoi prin 2007 sa renunt la videografie in favoarea fotografiei de nunta, pasiune in care simt ca ma regasesc pe deplin . Ca stil fotografic imi place sa mentin un echilibru intre fotojurnalism si fotografie regizata, pentru ca la un astfel de eveniment conteaza foarte mult atat surprinderea instantaneelor, a oamenilor, a bucuriei si emotiei pe care o traiesc in acea zi, cat si arta de a crea o imagine unica artistica a evenimentului.

        Nu exista limita de fotografii pentru nici un eveniment si va pot asigura ca toate fotografiile pe care le veti primi vor fi atent editate individual cu ajutorul unor softuri profesionale pentru ca toate sa fie perfecte.

        Mi-ar face o deosebita placere sa fiu alaturi de voi la acest frumos eveniment. Pentru orice alt detaliu legat de fotografia sau videografia de nunta nu ezitati sa ma contactati.

     Cu drag

A Touch of Emotion by Marin Popescu Wedding Photography

Foto / Video, Aranjamente / decoratiuni

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact