Change your cover photo
MARSALA EVENTS PIATRA NEAMT
Change your cover photo
Suntem specializati in organizari de nunti si botezuri. Realizam handmade invitatii, marturii, arcade, accesorii, pompoane, decoratiuni si multe alte obiecte ce sunt de nelipsit in cadrul unei nunti.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Aranjamente florale
Neamț
Moldova
0753016937
100 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16

Am inceput cu gandul la unul din cele mai frumoase momente din viata unei femei...Nunta !

Suntem specializati in organizari de nunti si botezuri. Realizam handmade invitatii, marturii, arcade, accesorii, pompoane si rozete, decoratiuni si multe alte obiecte ce sunt de nelipsit in cadrul unei nunti.

De asemenea lucram aranjamente florale atat naturale cat si de hartie, in diverse forme, realizam buchete de mireasa si nasa, bratari personalizate pentru domnisoare si cocarde piept, lumanari nunta si botez, clasice sau moderne ( mici ).

Fiecare detaliu este considerat important in construirea unei zi speciale si de neuitat in viata fiecarei femei. Apeleaza la consilierul nostru si vei primi toate informatiile dorite, precum si un portofoliu pentru variante din care poti alege.

Echipa noastra este formata din 5 persoane care reusesc de fiecare data sa transpuna pasiunea si creativitatea in fiecare accesoriu si obiect, astfel ca dorintele miresei sa se concretizeze in superbitatea unei nunti create de la 0. Consilier Wedding Planner, Designer floral, Paula Mihaela Barala Denisa Gabriela Mihut 0753016937

Dj, Foto / Video, Restaurant, Masina de fum, Artificii, Aranjamente / decoratiuni, Ursitoare, Candy bar, Invitatii nunta, Marturii nunta, Torturi de nunta, Cazare invitati, Animatori copii

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact