Change your cover photo
Mc Events Romania
Change your cover photo
Va punem la dispozitie o intreaga echipa formata din: DJ, MC, Solisti de muzica populara, Solisti de muzica usoara, instrumentisti, pregatiti de show, indiferent de tipul evenimentului.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
Bucuresti
Muntenia
0726604440
500 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16

Cine suntem? Suntem o echipa tanara, energica, cu experienta de 7 ani in domeniul evenimentelor private, perfecta pentru evenimentul tau. Datorita experientei, am transformat fiecare eveniment intr-unul reusit si datorita echipei, am reusit sa avem performanta de a participa la peste 300 de evenimente de succes. Ne mandrim cu faptul ca, inaintea evenimentului, fiecare client al nostru are parte de o sedinta de consiliere, sedinta ce va ajuta sa organizati in detaliu evenimentul dumneavoastra. Va punem la dispozitie o intreaga echipa formata din: DJ, MC, Solisti de muzica populara, Solisti de muzica usoara, instrumentisti, pregatiti de show, indiferent de tipul evenimentului.

Formatie, Dj, Schela lumini scena, Masina de fum

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact