Change your cover photo
Media Studio
Change your cover photo
Nascuta din pasiune pentru arta vizuala, Media Studio a devenit in ultimii ani un nume cunoscut in videografia de nunta pentru cupluri de pe intreg teritoriul Romaniei .
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Bucuresti
Muntenia
0768.098.127
1.200 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18
Nascuta din pasiune pentru arta vizuala, Media Studio a devenit in ultimii ani un nume cunoscut in videografia de nunta pentru cupluri de pe intreg teritoriul Romaniei . Scopul nostru este sa crestem permanent calitatea serviciilor noastre, oferind intotdeauna cel mai bun raport dintre preț si calitate. Dorim sa continuam aceasta ascensiune si in viitor, un viitor care incepe chiar acum in sezonul de nunti si filmari! Media Studio este o echipa specializata in filmari de evenimente, videoclipuri muzicale si spoturi publicitare. Imbinand toate aceste domenii, am reusit de-a lungul timpului sa oferim pachete din ce in ce mai atractive, atat vizual cat si financiar. Fara doar si poate, prioritatea noastra numarul unu este calitatea. Rasplatim astfel increderea acordata si suntem onorati de colaborarea fiecarui client in parte. Fiecare client Media Studio este tratat la nivel de VIP indiferent de valoarea lucrarii. Respectam frumusetea si eleganta, fara a face compromis la materiale sau aparatura. Filmarile sunt realizate cu aparatura profesionala Sony si Canon,drona DJI, in format 4K si FULL HD, folosindu-se de asemenea stabilizatoare, gimbal, slidere, si macarale video pentru a da imaginii un look distinctiv, cat mai cinematic cu putinta.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact