Mogosoaia Lake View

Change your cover photo
Mogosoaia Lake View
Change your cover photo
Petrecere rafinata in aer liber, ceremonie intima pe malul lacului, eveniment in cerc restrans pe ponton sau unul de anvergura in salile noastre impecabil decorate – toate iti stau la dispozitie.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Bucuresti
Muntenia
0730.645.957
57 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Evenimentul tau unic!

Petrecere rafinata in aer liber, ceremonie intima pe malul lacului, eveniment in cerc restrans pe ponton sau unul de anvergura in salile noastre impecabil decorate – toate iti stau la dispozitie la Mogosoaia Lake View.

Te asteptam pentru nunta mult visata pe marginea lacului! Iar daca esti in cautarea unei locatii inedite pentru botez, Mogosoaia Lake View aduce natura si confortul salilor de evenimente impreuna.

Promenada pe malul lacului

Paseste in atmosfera noastra de poveste pentru evenimente fabuloase.

Lacul, natura iti stau la dispozitie pentru evenimente de neuitat. Spune “da” la umbra salcamilor nostri, accepta o plimbare romantica dedicata mirilor cu barcuta pentru sedinta foto de nunta si lasa-ti invitatii sa petreaca in aer liber pe malul lacului. Pentru ca nunta sau petrecerea ta privata trebuie sa fie unica si de neuitat. Iar noi, la Mogosoaia Lake View, iti asiguram tot suportul si personalul dedicat planificarii evenimentului.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: