O Clipa

Change your cover photo
O Clipa
Change your cover photo
Am creat Oclipa cu scopul de a oferii proaspetilor casatoriti, parintilor si viitoarelor mamici, fotografii cu momentele cele mai frumoase din viata lor.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto / Video
Bucuresti
Muntenia
0726.860.693
0765.030.959
400 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Am creat Oclipa cu scopul de a oferii proaspetilor casatoriti, parintilor si viitoarelor mamici, fotografii cu momentele cele mai frumoase din viata lor.

Pentru noi, participarea la fiecare eveniment este unica. Sa ni se ingaduie sa fotografiem o parte din viata fiecarui protagonist, o parte din trairile si emotiile lui, o parte din tot ce reprezinta el, este o onoare. Ma simt implinit ca fotograf de nunta atat eu cat si colegii mei, atunci cand oferim cuplurilor imagini frumoase si semnificative din ziua nuntii lor, pe care cu mandrie le vor impartasi cu familia si prietenii.

Fiecare cuplu merita un fotograf profesionist, unul cu care sa lucreze usor si sa fie distractiv. Pasiunea noastra este sa prindem momentul, emotia si zambetul in ziua evenimentului vostru. Nu va lasam singuri, suntem alaturi de voi pe tot parcursul nuntii, botezului sau oricarui eveminent din viata dumneavoastra.

Ne place sa ne jucam si ne punem imaginatia la lucru folosind mijloace specifice si potentialul oamenilor talentati din echipa noastra. Nu este usor, pentru ca lucrurile cu adevarat importante in viata se construiesc cu atentie, implicare si multa rabdare iar fiecare eveniment este o noua provocare, personala si profesionala.

Suntem adeptii unui stil clasic, o fotografie lejera, naturala. O fotografie din nunta voastra, spune o mie de cuvinte, un videoclip din nunta, va spune povestea voastra!

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 103 votes.
Please wait...