Passion Events

Change your cover photo
Passion Events
Change your cover photo
Un cadru elegant, rafinat, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau cu trei saloane perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Bucuresti
Muntenia
0745.111.107
33 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16
Salon Lotus
90

150 mp

Fotografii salon
Fotografii salon #40
Fotografii salon #41
Fotografii salon #41 #43
Salon Ametist
180
300
Fotografii salon #48
Fotografii salon #49
Fotografii salon #50
Fotografii salon #51
120
120 mp
Fotografii salon #56
Fotografii salon #56 #57
Fotografii salon #56 #58
Fotografii salon #56 #59

Restaurant Passion – Spatiul ideal pentru organizare evenimente private, petreceri corporate si organizare evenimente speciale.

Un cadru elegant, rafinat, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.LOCATIE EVENIMENTE
Restaurantul Passion un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment. Trei saloane perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie sau festivitate, sali spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Nunta in Bucuresti? Nimic mai simplu!EVENIMENTE MEMORABILE
Reteta evenimentului perfect poarta semnatura marca Restaurant Passion. Petreceri, evenimente private si organizare nunta, organizare botez, petreceri aniversare sau petreceri corporate, petreceri tematice, organizare conferinte, organizare revelion, seminarii, lansari de produse, evenimente mondene, degustari de vinuri, totul poate fi organizat din timp si cu succes in cele mai mici detalii.Stabileste un reper pentru evenimentele de referinta din viata ta sau a companiei din care faci parte, impune-ti propriul standard. Iti oferim solutia pentru orice tip de eveniment, spatiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionisti experimentati.
Passion Events iti garanteaza succesul evenimentului tau!

 

Nunți

Mai mult decat aspectele ce tin de organizare nunta, Passion Events isi propune sa creeze concepte unice si sa intreaca asteptarile partenerilor sai in privinta pregatirii si desfasurarii petrecerilor de nunta.

Botezuri

Experienta dobandita de Passion Events in eveniment de tip organizare botez ne asigura flexilibilitatea si competenta de a oferi optiuni personalizate si care se potrivesc perfect cu cadrul locatiei noastre din Bucuresti sector 6.

 
Evenimente business
Te invitam sa le prezinti colegilor si partenerilor tai de afaceri informatiile si detaliile privind viziunea si politica Companiei Tale intr-un cadru ce confera prestanta evenimentului Tau iar noi ne vom ocupa de detaliile ce definesc activitatile de organizare evenimente business care sa te reprezinte cu succes!

Banchete

Passion Events detine experienta in organizare evenimente corporate, noi la randul nostru fiind o companie moderna care stapaneste regulile de branding si imagine corporativa.

Aniversări

Petrece clipe de neuitat alaturi de familie si de prieteni intr-o locatie moderna si spatioasa. Bucura-te de diversitatea bucatelor pe care le pot prepara bucatarii nostrii si alege sa iti organizezi aniversarea la Passion Events.

Corporate

Passion Events detine experienta in organizare evenimente corporate, noi la randul nostru fiind o companie moderna care stapaneste regulile de branding si imagine corporativa.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: