Pro Dance DJ

Change your cover photo
Pro Dance DJ
Change your cover photo
Echipa proDanceDj este specializata in asigurarea serviciilor de dj nunta, dj botez, lumini arhitecturale, fum greu si alte servicii dedicate evenimentelor precum fotografiere sau filmare nunta, botez
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
Bucuresti
Muntenia
0732.044.354
400 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Echipa proDanceDj este specializata in asigurarea serviciilor de dj nunta, dj botez, lumini arhitecturale, fum greu si alte servicii dedicate evenimentelor precum fotografiere nunta, botez sau filmare nunta, botez.

Serviciile prestate de noi se adreseaza persoanelor sau societatilor care isi doresc o echipa de profesionisti si care considera calitatea ca fiind argumentul principal.

Pachetele de sonorizare sunt concepute pentru un sunet clar si puternic indiferent de dimensiunea si natura evenimentului. Aparatura folosita este compusa din varfurile de gama de la cei mai renumiti producatori.

Dj-ii echipei noastre au o vasta experienta in domeniul evenimentelor private, avand la activ sute de nunti, botez uri, prezentari de moda sau evenimente corporate. Programul muzical este adaptat in functie de natura evenimentului  si de preferintele clientilor astfel incat sa se realizeze un playlistpersonalizat pentru nunta, botez ul sau evenimentul dumneavoastra.

Noi vom face din evenimentul dumneavoastra o petrecere de neuitat. Pentru a realiza acest lucru, pe langa o muzica bine aleasa, propunem organizarea de concursuri, surprize si tot felul de momente speciale.

In vederea obtinerii unei atmosfere cat mai dinamice, pachetele noastre de sunet sunt insotite de jocuri de lumini ultra-performante, care vor aduce un plus de eleganta evenimentului dumneavoastra indiferent ca este nunta, botez sau petrecere corporate.

Oferim lumini arhitecturale (lumini ambientale). Acestea presupun montarea de proiectoare la baza peretilor, coloanelor, etc colorand astfel toata sala intr-o nuanta aleasa de dumneavoastra.

Schelele de lumini de diverse dimensiuni realizeaza efectul dinamic pe ringul de dans. Pe acestea sunt montate lumini de tip proiectoare si moving head-uri (lumini folosite la concerte, in cluburi sau in televiziuni). Exista posibilitatea ca in timpul evenimentelor speciale (dansul mirilor, dansatori invitati, intrarea tortului, etc) sa urmarim cuplul cu un proiector de lumina alba, la fel ca pe marile scene de teatru sau concert.

Ultima moda in materie de nunti presupune folosirea masinilor de fum greu pentru dansul mirilor sau alte momente speciale. Aceste masini produc o ceata foarte densa care ramane la nivelul solului, realizand astfel impresia de „dans printre nori„. Fumul nu este toxic si este complet inodor. Impreuna cu acest efect va garantam poze senzationale.

Pentru aceste clipe nostalgice, de peste ani, va oferim serviciile fotografilor si cameramanilor profesionisti, care au dobandit experienta prin participarea la sute de evenimente. Echipa noastra stie intotdeauna cum sa obtina rezultate remarcabile, utilizand tehnici speciale pentru a captura in mod inteligent cele mai frumoase imagini.

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...