Ramada North

Change your cover photo
Ramada North
Change your cover photo
American Lounge este o sala in care eleganta lemnului se imbina intr-o armonie perfecta cu stralucirea candelabrelor, creand un decor deosebit
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Bucuresti
Muntenia
021.407.52.19
60 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18
American Lounge
140

280 mp

Fotografii salon
Fotografii salon #41
Crystal Ballroom
800
400 mp
Fotografii salon #48
Fotografii salon #49
Fotografii salon #50
800
540 mp
Fotografii salon #56
Fotografii salon #56 #57
Fotografii salon #56 #58
Fotografii salon #56 #59

AMERICAN LOUNGE

American Lounge este o sala in care eleganta lemnului se imbina intr-o armonie perfecta cu stralucirea candelabrelor, creand un decor deosebit. American Lounge este o sala cu o suprafata de 280 m2 ce poate gazdui nunti de pana la 140 de persoane.

DIAMOND BALLROOM

Sala Diamond este o sala eleganta, cu o suprafata de 540 m2, ce dispune de lumina naturala, finisaje deosebite, sistem de iluminat in diferite culori si intensitati si un foaier amplu. Un avantaj important al salii Diamond este suprafata sa generoasa datorita careia se pot gazdui nunti mari si unice, de pana la 310 persoane. Am conceput sala Diamond astfel incat sa corespunda cu cerintele si asteptarile mirilor nostri. A rezultat astfel o sala moderna care poate gazdui nunti deosebite intr-o atmosfera perfecta.

CRYSTAL BALLROOM

Crystal Ballroom se distinge prin somptuoasele candelabre si decoratiuni Swarovski, precum si prin esenta de lemn nobil ce imbraca peretii. Sala beneficiaza de lumina naturala si de toate dotarile necesare ce confera flexibilitatea organizarii unei nunti ca in povesti. Cu o suprafata de 400 m2, Crystal Ballroom poate gazdui nunti mari si unice, de pana la 200 de persoane.

AMETHYST BALLROOM

Amethyst Club are o suprafata de 330 m2 si a fost creata special pentru a se adapta oricarui scenariu, fie el clasic, modern sau extravagant. Este o sala moderna cu finisaje si decoruri deosebite in nuante de mov si argintiu si sisteme de iluminat in diferite culori si intensitati. Poate gazdui nunti de pana la 160 de persoane.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...