Stejarii Ballroom

Change your cover photo
Stejarii Ballroom
Change your cover photo
Celebreaza povestea voastra de dragoste intr-o atmosfera rafinata si organizeaza nunta visurilor voastre la Stejarii Ballroom!
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Bucuresti
Muntenia
(+40) 744.332.084
(+40) 744 332 892
.
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
400

554 mp

Cu un design original si impresionant, care poarta semnatura unor companii internationale, Stejarii Country Club ofera in vederea organizarii de evenimente un ballroom modular, un foyer si un acoperis verde din gazon natural, unic in Bucuresti. Organizarea evenimentelor la Stejarii Country Club reprezinta o experienta inedita pentru invitatii dumneavoastra, acestia putand fi intampinati pe acoperisul verde al cladirii, care se intinde pe o suprafata de 700 mp si ofera o priveliste splendida asupra padurii Baneasa. Foyerul imbina in mod armonios elemente arhitecturale futuriste utilizand materiale naturale, oferind sentimentul de spatiu deschis si luminos. Ballroomul are o suprafata totala de 554 mp si o capacitate de aproximativ 430 de persoane in aranjament cu mese rotunde. Draperiile elegante, peretii in culori neutre, tavanul cu un design inovator, compun cadrul perfect pentru evenimente de succes. Nuantele neutre permit personalizarea salii in functie de preferintele dumneavoastra. Sala dispune de sistem audio-video si este dotata cu lumini ambientale in diverse culori ce creeaza o atmosfera aparte. Consilieri profesionisti, cu o vasta experienta in organizarea de evenimente, vor fi la dispozitia dumneavoastra si va vor ghida pas cu pas, asigurandu-se de reusita evenimentului. Va invitam sa vizitati atat foyerul, cat si salile noastre de evenimente. Expozitiile de arta, targurile si workshopuri tematice, expozitiile culinare etc. pe care le gazduim cu siguranta va vor impresiona intr-un mod placut.
Catering

Strada Jandarmeriei 14A, Sector 1, Bucuresti

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 95 votes.
Please wait...