The Old Sibiu Evenimente

Change your cover photo
The Old Sibiu Evenimente
Change your cover photo
In locatia noastra veti fi surprinsi de profesionalismul personalului, de atmosfera calda si prietenoasa, de gustul perfect al mancarurilor dvs. preferate asa cum o impune traditia transilvaneana.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Bucuresti
Muntenia
0723 602 560
59
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii salon
Fotografii salon #40
Fotografii salon #41
Fotografii salon #41 #43
Situat in centrul Bucurestiului in spatele Hotelului Novotel pe Calea Victoriei, 5 minute pana in parcul Cismigiu, cu acces facil din toate zonele Bucurestiului, restaurantul The Old Sibiu este o locatie eleganta ce imbina intr-un mod placut lemnul masiv cu elemente de sticla si oglinda, conceptul circular oferind o ambianta speciala de caldura si intimidate pentru orice tip de eveniment. Eleganta locatiei, diversitatea si generozitatea meniurilor, conceptul unic, serviciile de buna calitate, fac ca Restaurantul The Old Sibiu sa fie locul evenimentelor dumneavoastra pentru un numar de invitati cuprins intre 20-150 de persoane.
Restaurant, Aranjamente / decoratiuni

In Centrul Bucurestiului, Strada Ion Oteteleșanu 3, in spatele Hotelului Novotel

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: