The Old Sibiu

Change your cover photo
Change your cover photo
The Old Sibiu isi doreste sa aduca tuturor celor carora le place sa ia masa in oras un mix al bucatariei traditionale ardelenesti cu accentele bucatariei noi, moderne, chiar avangardiste...
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
0723.602.560
0723.637.769
Bucuresti
Muntenia
45 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Pornit din inima Romaniei, din Sibiu, acolo unde traditia e la ea acasa.

Restaurantul The Old Sibiu isi doreste sa aduca tuturor celor carora le place sa ia masa in oras un mix al bucatariei traditionale ardelenesti cu accentele bucatariei noi, moderne, chiar avangardiste, o imbinare de traditii si modernism, savoarea mancarurilor din diverse zone ale Transilvaniei.

Situat in centrul Bucurestiului in spatele Hotelului Novotel pe Calea Victoriei (str. Ion Otetelesanu nr. 3A-3B), avand PARCARE PRIVATA, restaurantul THE OLD SIBIU este o locatie eleganta cu accente de pub unde veti regasi izul traditiilor transilvanene intr-o simbioza perfecta cu tot ce e nou in domeniul culinar si nu numai. Imagini vechi, sticla si lemn, obiecte stravechi,toate acestea contureaza conceptul locatiei cu o capacitate de pana la 150 de locuri.

Un meniu traditional, dar si rafinat, miresme aduse din toata Transilvania – Tara Satmarului, Maramures, Banat, dar mai ales Marginimea Sibiului – mancaruri muntenesti, branza oierilor, dar si ciorbe unguresti, gustari alese alaturi de traditionala palinca de prune, iata cateva din secretele meniului nostru.

In locatia noastra veti fi surprinsi de profesionalismul personalului, de atmosfera calda si prietenoasa, de gustul perfect al mancarurilor dvs. preferate servite in portelan de cea mai buna calitate, dar si in strachini de lemn, stravechi asa cum o impune traditia transilvaneana.