The Old Sibiu

Change your cover photo
The Old Sibiu
Change your cover photo
Situat in inima Bucureștiului (în spatele Novotel, Calea Victoriei) cu o capacitate de pana la 170 de locuri, " The Old Sibiu" este locul ideal pentru nunta, botez, private sau corporate parties.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Restaurant
Bucuresti
Muntenia
0723.602.560
0723.637.769
45 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Situat in inima Bucureștiului (în spatele Novotel, Calea Victoriei) într-o locație caldă, cu o atmosfera destinsă, dar stralucitoare si fabuloasa, The Old Sibiu Restaurant&More, te invită să ii calci pragul. Îmbinare de arome moderne cu cele vechi, transilvanene, un mix de mâncăruri fine cu cele tradiționale, texturi noi cu texturi vechi, muzică retro, jazz, dar si seri cu muzica live, iată un mix care dorim sa va incante! Cu o capacitate de pana la 170 de locuri," The Old Sibiu" este locul ideal pentru organizarea petrecerii dvs fie ca este vorba de nunta, botez, private sau corporate parties.

Formatie, Dj, Foto / Video, Restaurant, Masina de fum, Artificii, Aranjamente / decoratiuni, Candy bar, Cocktail bar, Invitatii nunta, Marturii nunta, Limuzine, Torturi de nunta, Cazare invitati, Furnizori de bauturi, Animatori copii

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: