The Singer Band

Change your cover photo
The Singer Band
Change your cover photo
De ce noi? Aflați în clipurile următoare! Muzica inseamna talent, munca, buna dispozitie si respect fata de public, adica profesionalism.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0720305695
1000 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii

Solist si clapa. Muzica LIVE - usoara, populara, de petrecere, greceasca, tiganeasca, etc. . Lumini incluse. Efecte scena incluse.

Solist, solista, clapa, acordeon sau vioara. Muzica LIVE - usoara, populara, de petrecere, greceasca, tiganeasca, etc. . Lumini incluse. Efecte scena incluse.

Solist, solista, clapa, acordeon, vioara. Muzica LIVE - usoara, populara, de petrecere, greceasca, tiganeasca, etc. . Lumini incluse. Efecte scena incluse. Pentru intrumente suplimentare se percepe un cost de 300 euro per instrument: saxofon, clarinet, tambal, etc.

Suntem o trupa de profesionisti. Cantam o multitudine de genuri muzicale. Dar ce este important? Le cantam in varianta originala si tinem la calitatea interpretarii. Asadar, folclorul suna a folclor, muzica de petrecere intocmai, iar muzica usoara/coverurile sunt exact ce trebuie sa auda un public cu pretentii! Ce ne face sa fim diferiti? Cantam si cover, dar suntem si taraf! Hai sa colaboram si vei vedea!

Formatie, Dj, Masina de fum

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...