Spread the love
Change your cover photo
Upload
Trupa Othello
Change your cover photo
Produs muzical premium, all inclusive, muzică live de cea mai bună calitate pe toată durata evenimentului: coveruri, folclor, cafe-concert, tehnica de ultimă generație operată profesioniști.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0730879455
4.000 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
YouTube video
YouTube video
YouTube video
YouTube video
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Trupa Othello, alcătuită din 12 persoane, muzicieni și tehnicieni pasionați, oferă un program complet de muzică live pentru orice tip de eveniment de înaltă ținută, abordând toate genurile muzicale, de la muzică clasică, pop-rock, etno, folclor, muzică ușoară românească și internațională într-un spectacol de cea mai bună calitate. Trupa include trei soliști vocali și trei soliști instrumentisti (vioară, pian, trompetă),precum si instrumentisti, chitara, bas, percuție, inginer de sunet, luminist și technician de scenă, dj. Liderul trupei, Florentin Milcof (nume de scenă Othello, ”botezat” așa de jurnalistul George Stanca, într-un turneu) a cântat în lungul și în latul lumii, din Canada până în Coreea de Sud, cu oprire în Germania, Tunisia sau Elveția în mari hoteluri de rețea și pe vase de croazieră americane. În România a orchestrat, compus și interpretat pentru 12 albume ale unor artiști ca Iris, Felicia Filip, Blue Spirit, Claudiu Mirică, Direcția 5, a cântat alături de Paula Seling, AG Weinberger, Laurențiu Cazan, Ștefan Bănica jr și a fost distins cu premiul pentru cea mai bună orchestrație - Iris Athenaeum în 2001, în cadrul Galei Industriei Muzicale Românești. Repertoriul vast, bine echilibrat, bazat pe vasta experiență românească și internațională a lui Florentin, seriozitatea și profesionalismul echipei, ținutele elegante și variate, alaturi de scenotehnică, sonorizare, lumini și echipă tehnică oferă un produs premium, all inclusive. Mai mult decât atât, trupa poate compune și oferi o melodie personalizată, cu versuri și muzică 100% originale despre și pentru evenimentul respectiv.

Formatie, Dj

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact