Trupa Unga

Change your cover photo
Trupa Unga
Change your cover photo
Proiectul UNGA este o trupa nunta live ce va ofera un pachet complet, atat din punct de vedere muzical cat si tehnic.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Formatie
Bucuresti
Muntenia
0733696902
2.500 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Repertoriul nostru include coveruri, muzica internationala noua, dar si muzica romaneasca, greceasca, sarbeasca, machedoneasca.
Suntem alaturi de voi pentru a creea o atmosfera placuta, o distractie greu de uitat si un show de exceptie, pe toata durata evenimentului.

Trupa UNGA are in componenta o artista de exceptie, binecunoscuta publicului larg si castigatoare a multor premii de renume din Romania: Irina Popa.

Este o onoare faptul ca face parte din grupul nostru si un plus considerabil la reusita evenimentelor la care luam parte.

Proiectul UNGA, o trupa nunta live ce va ofera un pachet complet, atat din punct de vedere muzical cat si tehnic. Repertoriul nostru include coveruri, muzica internationala noua, dar si muzica romaneasca, greceasca, sarbeasca, machedoneasca si populara. Nu cantam manele pentru ca nu ne plac.

Repertoriul este stabilit pentru fiecare eveniment in parte de comun acord cu cei ce doresc sa le fim alaturi, astfel playlist-ul nostru fiind updatat permanent.

 Suntem alaturi de voi pentru a creea o atmosfera placuta, o distractie greu de uitat si un show de exceptie, pe toata durata evenimentului.

Trupa detine sisteme de sonorizare atat indoor cat si outdoor de ultima generatie – Nexo, Martin, EAW, Yamaha. Deasemeni sistemul de lumini inteligente pe care le detinem creaza o atmosfera placuta plina de culoare si nuante pozitive.

 – WE LOVE TO ENTERTAIN YOU –

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizand formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: