TSOUND.RO

Change your cover photo
TSOUND.RO
Change your cover photo
TSound.ro | DJ Evenimente, Nunti, Botezuri, Petreceri Private sau Corporate, Aniversari | Echipamente audio si video pentru evenimente, nunti, botezuri, petreceri private, aniversari in Bucuresti.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
Bucuresti
Muntenia
0212212164
390 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii

De ce noi?

Pentru ca suntem o echipa tanara, folosim echipamente profesionale de la cei mai cunoscuti producatori (QSC, Shure, SoundCraft, AKG, Behringer, Cordial, BeamZ, Native Instruments, American DJ, Legrand etc.), avem preturi atractive si va garantam ca nu va fi un simplu eveniment.

De ce sa alegeti TSound si nu pe cineva mai ieftin?

Simplu! Pentru ca doriti ca evenimentul dvs. sa fie perfect! TSound nu foloseste echipamente second-hand sau copii ale marilor producatori, folosim numai echipamente noi si originale, nu folosim instalatii electrice improvizate, pentru echipamentele noastre folosim distribuitie 380V 16A pentru a evita orice problema electrica, echipamentele de lumini sunt dotate cu cabluri de siguranta si sunt controlate prin controller DMX, DJ-ul nostru a absolvit cursuri de specialitate, detinem autorizatie pentru muzica, pentru fiecare eveniment incheiem un contract si oferim factura si bon fiscal. Acestea sunt cateva motive pentru a alege serviciile TSound.

Pentru ce tip de eveniment sunt valabile pachetele de sonorizare?

Pachetele "STANDARD" si "PREMIUM" sunt valabile numai pentru botez sau zi onomastica (max. 50 persoane) iar pachetele "PROFESIONAL" si "DELUXE" sunt valabile pentru orice tip de eveniment (max. 200 persoane).

Mai multe detalii pe www.tsound.ro

Dj, Foto / Video, Restaurant, Masina de fum, Cocktail bar

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: