Vivel Sound

Change your cover photo
Vivel Sound
Change your cover photo
Muzica este cheia distractiei, lasa amanuntele pe seama DJ-ului! Firma noastra va pune la dispozitie DJ profesionisti pentru nunta, botez sau orice petrecere.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
Bucuresti
Muntenia
0722.222.655
250 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #9
Fotografii #9 #16

Muzica este cheia distractiei, lasa amanuntele pe seama DJ-ului! Firma noastra va pune la dispozitie DJ profesionisti pentru nunta, botez sau orice petrecere, DJ cu mare experienta in organizarea si desfasurarea din punct de vedere muzical al evenimentelor unice in viata

Orice eveniment reusit, fie ca e vorba de nunta, botez, sau petrecere, depinde in mare masura de ambianta muzicala, de calitatea sunetului si de jocul de lumini. Vivel Sound & Music Consult va pune la dispozitie sonorizare Dynacord, pupitre Pioneer ProDJ si lumini profesionale Martin.

Oferim consultanta si echipamente pentru utilarea discotecilor, barurilor si cluburilor cu echipamente de sunet, lumini si karaoke pe baza de DVD. Avem experienta si asiguram sonorizarea integrala pentru solisti sau formatii live. Lucram cu atentie si seriozitate la fiecare proiect.

Rating: 4.7/5. From 102 votes.
Please wait...