Voaluri Mirese

Change your cover photo
Voaluri Mirese
Change your cover photo
Am lansat un nou site pentru miresici, un site dedicat doar voalurilor de mireasa! Va asteptam cu drag sa ne vizitati online iar daca va place ceva cu drag vom onora comanda!
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Alte categorii
Bucuresti
Muntenia
0040 723 247 246
20 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Planifici o nuntă? Ți-ai ales rochia de mireasă, pantofii, ai până și buchetul pregătit, dar nicidecum nu poți alege un voal potrivit? Te ajutăm noi, pentru că știm că există o varietate mare de stiluri, mărimi, lungimi și țesături, detalii care te-ar putea debusola mult. Vezi care sunt sfaturile ce te vor ajuta să fii cea mai superbă mireasă văzută vreodată. După alegerea rochiei perfecte, voalul este aspectul definitoriu al imaginii tale. Din punct de vedere istoric, voalul a fost purtat pentru a proteja mireasa de spiritele rele, însa in ziua de azi este purtat pur și simplu ca ornament, un accesoriu care finisează imaginea perfectă a unei mirese. Miresele din ziua de azi pot alege orice fel de voal pe care și-l doresc, dar este important să înteleagă că voalul este un accesoriu și doar o parte din ținuta care le va face să arate fabulos în acea zi minunată. O mireasă trebuie să ia în considerare modul în care voalul se va asorta cu rochia, cu forma feței, cu forma corpului, cu coafura și nu în ultimul rând cu locația în care se va desfășura nunta.

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.7/5. From 103 votes.
Please wait...