Wedding Dj

Change your cover photo
Wedding Dj
Change your cover photo
Fie ca ai nevoie de un Dj pentru Nunta, Botez, Aniversarea a 25 de ani de casatorie, fie ca ai un Business si vrei o petrecere de deschidere, Wedding Dj este alegerea perfecta.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

DJ
Bucuresti
Muntenia
+40 721 469 837
300 €
*Pretul afisat este de referinta, acesta poate suporta modificari in functie de natura evenimentului, nr. de invitati, durata etc.
Fotografii
Fotografii #10
Fotografii #9
Fotografii #9 #17
Fotografii #9 #16
Fotografii #9 #16 #18

Wedding Dj

Echipa Wedding Dj foloseste echipamente Profesionale, de la branduri cum ar fi Pioneer, Electro-Voice, Dynacord, Mackie, Apple, Traktor, Shure, Chauvet, American Dj, acestea jucand un rol important in redarea cu maxima fidelitate a sunetului, astfel dumneavoastra veti putea trai bucuria unor clipe fericite beneficiind de un sunet clar si intens.

Disponibilitate pe intreg teritoriul tarii, seriozitate, echipamente profesionale, playlist variat in functie de cerinte, fara dedicatii nedorite. Oferta este personalizata pentru fiecare eveniment in functie de cerinte si buget.

Atmosfera creata este ajutata de un sunet clar dar si de lumini pe ringul de dans. Pentru noi detaliile conteaza, iar luminile dinamice / arhitecturale dau culoare evenimentului si locatiei, creand o atmosfera perfecta in combinatie cu muzica. 

Un Dj care investeste in echipamente profesionale, arata respect pentru meseria lui, pentru client si ofera servicii de cea mai buna calitate.

DJ Rental Services for Weddings, Birthdays, Business parties, Private parties and other special events

www.weddingdj.ro

Formatie, Dj, Foto / Video, Restaurant, Schela lumini scena, Masina de fum, Artificii, Aranjamente / decoratiuni, Ursitoare, Candy bar, Cocktail bar, Catering, Furnizori de bauturi, Animatori copii

Noi cei din echipa 23h Events facem eforturi pentru a mentine informatiile din paginile furnizorilor actualizate.
Rareori pot aparea inadvertente sau greseli de tipar.
Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta si te provocam sa ne semnalezi informatii eronate sau neactualizate prin live chat sau utilizant formularul de contact

Rating: 4.6/5. From 125 votes.
Please wait...
%d bloggers like this: